LOADING

Szolgáltatásaink

A pénztárgépeknek, és egyéb értékesítési eszközöknek, nem csak az értékesítését és esetleges szervizelését látjuk el, de kellékanyag ellátását is folyamatosan biztosítjuk.

Nálunk korrekt online pénztárgép árakra talál!

Nálunk korrekt online pénztárgép árakra talál!

Pénztárgép nélkül nem lehet eladni semmit, manapság pedig különösen nem lehet online pénztárgép hiányában belefogni ilyesmibe. Ha meglévő üzlete van, vagy új boltot tervez nyitni, az egyik első dolog, amit el kell intéznie, az a pénztárgép megvásárlása.

Amennyiben jó vásárt szeretne kötni, akkor ne elégedjen meg az első ajánlattal, hanem vásároljon jó áron! Forduljon bizalommal cégünkhöz, mert széles kínálattal rendelkezünk online pénztárgépekből, de az online pénztárgép áraink is meggyőzőek. Az a célunk, hogy ügyfeleink új, vagy használt pénztárgépeket tudjanak vásárolni jutányos online pénztárgép árakon. Legyen Ön is elégedett vásárlóink egyike; vásároljon olcsón online pénztárgépet!

Forduljon hozzánk bizalommal, és ne fizessen túlárazott pénztárgépekért! Nálunk megfelelő ár-érték arányt találhat. Ha kérdése van az online pénztárgép árakkal kapcsolatban, keressen bennünket a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén bővebb információért!Igyekszünk ügyfeleinknek az anyagi lehetőségein belül az üzlet profiljának megfelelő pénztárgépet, vagy egyéb berendezést megtalálni. Ezért mára sikerült elérni, hogy jóval ezer kiskassza, több mint száz pénztárgéprendszer / élelmiszer, trafik, vendéglátó, egyéb/ folyamatos üzemeltetését biztosítjuk. Többezer mérleg, árazó gép, vonalkód olvasó, címkenyomtató stb. terméket értékesítettünk, és javítunk.

Ezenkívül nagy hangsúlyt helyezünk a mindenkori törvények és rendeletek folyamatos és napra kész ismeretére, hogy egy-egy ellenőrzés során az ön vállalkozása ezeknek megfeleljen. Ezért rendszeresen járunk akár a NAV, akár valamelyik mobilszolgáltató által tartott továbbképzésre, tájékoztatóra. 

Pénztárgépek: Mi gondoskodunk a vállalkozások szívéről!

Pénztárgépek: Mi gondoskodunk a vállalkozások szívéről!

Manapság legyen szó bármilyen szolgáltatásról vagy termékről, elengedhetetlenek a pénztárgépek, hiszen ezen berendezések felelnek a hivatalos, pontos elszámolásért, az ügyfelek, a vállalkozók és nem utolsó sorban a hatóságok felé. Ahhoz, hogy e téren a precizitás mindig adott legyen, megbízható pénztárgépek mellett szükséges dönteniük a vállalkozóknak. Ha Ön is ilyen berendezéseket keres, fedezze fel cégünk pénztárgép választékát!

Mivel számunkra fontosak a hazai vállalkozások, választékunkban csakis magas színvonalat képviselő pénztárgépeket találhat, amelyeket igencsak kedvező árakon vásárolhat meg, így a pontosság és a precizitás az elszámolások terén mindig biztosított, bármilyen profilú cégről is legyen szó.
A pénztárgép értékesítés mellett szívesen segítünk és adunk tanácsot vásárlóinknak, ennek köszönhetően igényeihez igazíthatja a berendezések megvásárlását, ezáltal hosszú távú befektetésre tehet szert!

Ránk hosszú távú partnerként számíthat, hiszen nem csupán a készülékeket, de akár a kellékanyag ellátást is biztosítjuk, és a szervizelést is szakértőinkre bízhatja! Ha további információkra lenne szüksége, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!!

Szerezzen be pénztárgépet olcsón!

Új vállalkozást indít, és nemsoká megnyitja új boltját? Ebben az esetben Ön is tisztában van azzal, hogy ilyenkor még bizonytalan, hogyan is fog működni az üzlet. Minden kiadást jól meg kell fontolni; ide tartozik a berendezések, eszközök beszerzése is.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vásároljon olcsón pénztárgépet! Nem szeretne sokat költeni a vadonatúj, drága pénztárgépekre? Kezdetnek megteszi egy használt, de kifogástalan állapotú pénztárgép is! Nálunk új és használt pénztárgépeket is talál, így ha ez a célja, olcsón pénztárgéphez juthat. A készlet erejéig tart vásárunk, de természetesen igyekszünk folyamatosan megújítani kínálatunkat, sőt, akár az Ön használt pénztárgépeit is megvásároljuk! Lehetne még ennél is kedvezőbb az ajánlatunk? Igen, ugyanis pénztárgépeinket lehetőség van részletre is megvásárolni!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen fel minket bizalommal elérhetőségeinken és mi minden segítséget megadunk a pénztárgép megvásárlásához!

Pénztárgépek: Mi gondoskodunk a vállalkozások szívéről!

Pénztárgép értékesítés

Ügyfeleink lehetőségein belül az üzlet profiljának megfelelő pénztárgépet ajánlunk.

tovább

Pénztárgép szerviz

Szükség esetén, a pénztárgépek szervizelésén túl, a kellékanyag ellátást is biztosítjuk.

tovább

Folyamatos továbbképzés

Az alapoktól a mai online pénztárgépekig folyamatosan fejlesztjük tudásunkat.

tovább

Rendeletek követése

Nagy hangsúlyt helyezünk a pénztárgépekkel kapcsolatos rendeletek napra kész ismeretére

tovább

felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel a kapcsolatot velünk!