júl 02,2018 Categories: Pénztárgépek

Mire kell figyelni online pénztárgép vásárlásakor?

Manapság, a szolgáltatások és termékek értékesítéséhez elengedhetetlenek az online pénztárgépek, azonban a beszerzésüket nem lehet a véletlenre bízni. Mielőtt online pénztárgépet vásárolna, győződjön meg pár tényezőről, amik jelentős mértékben befolyásolják a beszerzés sikerességét.

Az első és legfontosabb az online pénztárgép vásárlás során, hogy csakis megbízható helyről szerezze be a berendezést. A pénztárgépek megjelenésekor számos visszaélés történt a készülékeket árusítók részéről, így rengeteg vállalkozónak volt ebből kellemetlensége. Egy pénztárgépeket árusító vállalkozás hitelességéről úgy tud megbizonyosodni, ha utánanéz a cégadatoknak, vagy érdeklődik másoktól az adott cégről. Nemcsak a vállalkozásnak kell megbízhatónak lennie, hanem a berendezésnek is, emellett pedig arra is figyelni kell online pénztárgép vásárlásakor, hogy az adott készülék engedélyezett legyen a Nemzeti Adó és Vámhivatal részéről. Az engedélyezett készüléktípusokról a hatóság weboldalán tud tájékozódni.

Ha további információkat szeretne megtudni az online pénztárgép vásárlásával kapcsolatban, vagy szüksége van saját berendezésre, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!