LOADING

SAM4S NR 300 pénztárgép

SAM4S NR 300 pénztárgép

133 985 Ft
Nettó ár: 
105900 Ft + ÁFA
22
1
1
Kategóriák: 
Pénztárgépek
Sam4s pénztárgépek
Letölthető dokumentumok: 
Termék leírás Vásárlói értékelések

A Sam4s modellekre jellemző az elegáns megjelenés, a villámgyors nyomtatási sebesség, valamint a csendes üzemmód. A pénztárgép csendes hőnyomtatók segítségével készíti el a dokumentumokat, melyek eltávolítását fogazott papírtépő penge könnyíti meg.

A készülék használatával a vásárlók bizalmát is növelhetjük, mivel jól olvasható és forgatható vevőoldali kijelzője képes a fogyasztók számára fontos információk hatékony megjelenítésére.

Az ergonomikus kezelőfelületnek és a jól átlátható billentyűkiosztásnak köszönhetően hosszabb igénybevétel után sem fárad el a kezünk.

A papírbefűzés egyszerűsített, pár mozdulattal cserélhetőek a papírtekercsek a készülékben.

A készülékek egyszerűen tisztántarthatóak és könnyen tisztíthatóak.

Ezek a pénztárgépek trezor funkcióval ellátottak, a készülékek kasszáiba a fedél felnyitása nélkül is helyezhető papírpénz, ráadásul az aprópénztartójuk igény szerint átalakítható.

Külön kiemelnénk még, hogy a Sam4s pénztárgépeket tartós anyagok felhasználásával készítették, így várható élettartamuk még fokozott igénybevétel esetén is meghaladja a 15 évet, sőt a rendszeres szoftverfrissítésnek köszönhetően ennél még hosszabb élettartam is várható.